maanantai 13. huhtikuuta 2015

Ihanat rinnat, täyden kympin tissit

Naisen rinnat ovat olleet läpi historian kiinnostava palvonnan ja mielenkiinnon kohde. Eikä ihme, rinnoilla kun on selviytymisen ja turvallisuuden kannalta todella tärkeä tehtävä ihmiskunnassamme. Heti syntymän jälkeen rinnat tarjoavat vauvalle turvapaikan sekä tarjoavat samalla vauvalle myös elintärkeän ravinnon.



Rintaihanne on muuttunut eri aikakausien mukaan. Antiikin kreikkalaisten ja varhaisrenessanssin aikaan ihailtiin pieniä rintoja, kun taas 1600- ja 1700-luvuilla arvostettiin enemmän naisellista povea. Myöskin rintojen paljastaminen ja niiden korostaminen on vaihdellut eri maissa ja kulttuureissa suuresti eri ajanjaksojen mukaan.

Ystäväni halusivat tuoda kanssani oman kortensa kekoon upeiden, luonnollisten, aitojen rintojen puolesta. Rikkautena myöskin mainittakoon, että koska jokaisella meistä on erilainen geeniperimä ja erilainen vartalo, niin siksi meillä kaikilla on myös erilaiset rinnat sekä erilaiset nännit ja nännipihat. Juuri nämä rinnat on luotu sopimaan tähän kyseiseen vartaloon ja ne ovat yhdessä täydellinen pari. Rintojen koko ja muoto muuttuu naisen elämänkaaren aikana. Rinnat ovat pääasiassa rasvakudosta ja siksi myös painonmuutokset vaikuttavat rintojen kokoon. Upena lisänä haluan vielä kertoa, että monien näiden kuvassa olevien rintojen avulla on ruokittu monta lasta! <3



Yhteistä kaikilla meillä naisilla näiden kuvien takana on, että rakastamme rintojamme, juuri sellaisena kuin ne ovat. Emmekä koskaan valitsisi sellaista kumppania itsellemme, ketä ei arvostaisi rintojamme yhtä paljon kuin me itse niitä arvostamme. Me kaikki naiset ansaitsemme vain parasta.

Löysin erittäin mielenkiintoisen kirjan “The Chemistry Between Us”, jossa yhdysvaltalaiset tutkijat Larry Young ja Brian Alexander tutkivat kiinnostavia ilmiöitä fyysisen vetovoiman ja siihen liittyvien erilaisten käyttäytymismallien takaa ja vertaavat niitä muiden nisäkkäiden käytökseen. Kirjassa vastataan mm. kysymyksiin; miksi stripparit tienaavat enemmän rahaa ovuloinnin aikaan, miksi valitsemme juuri tietyntyyppisen kumppanin ja miksi miehet rakastavat rintoja.

Tiesittekö?
Miehet ovat ainoita urosnisäkkäitä, jotka innostuvat rinnoista seksuaalisessa mielessä ja myös ainoita jotka hierovat ja stimuloivat naisen rintoja esileikin ja seksin aikana. Myös naiset ovat ainoita nisäkkäitä, joiden rinnat kasvavat murrosiässä, ilman että olisimme raskaana. Me olemme myös yksi harvoista lajeista, jotka harrastavat seksiä kasvotusten.

Vastasyntynyt vauva osaa stimuloida äidin rintoja ja tämä stimulaatio lähettää signaaleja hermostomme kautta aivoihimme. Näin aivojen hypotalamuksesta vapautuu hormoonia nimeltä oksitosiini. Tämän avulla äidin rinnoista alkaa herumaan maitoa. Kun oksitosiinia vapautuu vauvan rintastimuloinnista johtuen, äidin huomio keskittyy täysin vauvaan ja vauvasta tulee näin maailman tärkein asia. Äiti yhdistää vauvan kasvot, hajun ja äänet hormonien vapautumisesta tulevaan hyvän olon tunteeseen ja tämä vahvistaa heidän välistä sidettään sekä motivoi äidin jatkamaan imetystä. Tämän äidin ja vauvan välisen voimakkaan imetysaikana luodun siteen sanotaankin kestävän läpi elämän. 

Kun kumppani hieroo ja stimuloi naisen nännejä, saa se aikaan saman tapahtuman naisen aivoissa kuin imettäminen. Tällöin oksitosiinin vapautuminen kohdistaa naisen katseen vauvan sijasta kumppanin kasvoihin, hajuun ja ääneen, Myös esileikin jännityksen mukanansa tuoma hyvänolon hormooni dopamiini, kasvokkain kuhertelu ja silmiin katsominen yhdistävät hyvän olon tunteet kumppaniin. Näin naisen aivoihin on hänen tietämättään luotu voimakas side tähän kyseiseen ihmiseen. Tällä tavoin voit myös siis voimistaa kiintymyssuhdettasi kumppaniisi.

Tämä selittää paljon myös miksi miehet voivat harrastaa seksiä helpommin ilman tunteita kuin naiset. Eli naiset, jos haluatte välttää liikaa kiintymistä, suosittelen välttämään edellä mainittuja asioita partnerisi kanssa :-)







1 kommentti:

  1. Täältä voitte lukea lisää mitä miehet oikeasti ajattelevat vartaloistamme :-)

    http://mytinysecrets.com/you-say-flawed-he-says-sexy-what-men-really-think-about-your-body/

    VastaaPoista