perjantai 3. huhtikuuta 2015

The Sacred Vagina

Seksuaalisuus lähtee itsensä ja kehonsa tuntemisesta. Mitä seksuaalisuus sanana tarkoittaa sinulle? Voitkin kysyä itseltäsi; Ketä minä olen, millainen keho minulla on, mistä kehoni tykkää, mistä saan mielihyvää, mikä sytyttää minut ja mikä saa minut tuntemaan itseni seksikkääksi.

Olen todella huolissani siitä, kuinka vähän naiset oikeasti nykyisin omaa kehoaan tuntevat! Vagina on luonnostaan piilossa, joka osaltaan taas vaikuttaa sen mystisyyteen, voimakkuuteen ja pyhyyteen. Minulla on monta ystävää, jotka eivät ole koskaan edes katsoneet omaa pyhää aluettaan ja pitävät sitä jotenkin ällöttävänä, hyvä että uskaltavat kunnolla edes koskea sitä. Miehillä oman ulkoisen anatomian tunteminen on taas enemmän sääntö kuin poikkeus, sillä jo luonnostaankin miehen sukuelimet on laitettu esille aivan eri tavalla kuin naisen. Kuinka monta miestä tunnet ketä sanoisi omia sukukalleuksiaan ällöttäviksi? Herätys naiset! 


Olemme kaikki seksuaalisia olentoja. Seksuaalisuus alkaa jo ollessamme kohdussa ja loppuu vasta kunnes täältä joskus lähdemme. Hyvin usein unohdamme, että lapset ja vanhukset ovat hyvinkin seksuaalisia. Seksuaalisuus ei ole vain nuorten aikuisten oikeus, se on luonnollinen osa meitä kaikkia ja siinä ei ole mitään hävettävää. Seksuaalisuuden polku on upea, anna itsellesi siis lupa siihen. Lähde rohkeasti tutkimusmatkalle, riko rutiineja ja opi jotain uutta. Koskaan ei ole liian myöhäistä herättää sisäistä seksuaalienergiaansa. Vaikka sinulla olisi kausi, ettet kokisi olevasi yhtään seksuaalinen, niin se on silti sinussa sisällä. Avaa se ovi vain rohkeasti!

Olemme kaikki eri tavalla seksuaalisia ja toisen tapa olla ei ole parempi kuin toisen. Kunnioita ja nauti siis siitä että olet erilainen ja että kiihotut sekä tykkäät todennäköisesti erilaisista jutuista kuin ystäväsi. Kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin.

Sinun on helpompi nauttia seksistä toisen ihmisen kanssa, kun olet ensin sinut itsesi ja seksuaalisuutesi kanssa. Unohda pimeässä ja peiton alla taktiikka.
Näytä alaston vartalosi puolisollesi kirkkaassa päivänvalossa, pieniä yksityiskohtiakin myöten. Näin kumppanisi näkee sinut täysin sellaisena kuin olet, sinun ei tarvitse salata/hävetä enää mitään. Tämä vapauttaa mielesi ja päästää suhteenne ja seksuaalisuutenne aivan uudelle tasolle. Mitä vähemmän sinulla pyörii ajatuksia mielessäsi seksin aikana, sitä helpommin pystyt antautumaan seksuaaliselle nautinnolle. Tutustukaa yhdessä myös rauhassa toistenne alastomiin kehoihin, käykää toistenne vartalot läpi läsnäolevalla kosketuksella ja samalla ihailkaa toisianne. 



Koko seksuaalisuus perustuu energioihin ja niiden vaihtoon. Jos haluat viedä seksuaalisuutesi uudelle henkiselle ulottuvuudelle, suosittelen lukemaan lisää tantrasta tai menemään puolisosi kanssa tantrakurssille. Tantrasana on monelle tabu, se ei tarkoita uusia akrobaattisia asentoja, eikä mitään pornoon viittavaa keinotekoisen seksikästä. Tantra on toisen aitoa huomioimista, läsnäoloa, hyväksyntää ja sen avulla koko käsityksesi seksuaalisuudesta ja seksistä muuttuu - vieläkin upeammaksi.

Sacred Vagina Night

Saimme ystäväni Kirsin kanssa idean Sacred Vagina -illasta, koska halusimme tuoda naisille lisää tietämystä upeasta kehostamme ja seksuaalisuudestamme. Ilta pidettiin ystävämme Ennin luona. Sacred Vagina -illan tarkoituksena oli nostaa naisten seksuaalista itsetuntoa, sillä vähäinen kehontuntemus, häpeä, uskomukset, erilaisuuden pelko, traumat ym. ovat monelle naiselle suuri este nautinnolliseen seksielämään. Upea seksielämä taas on suora yhteys tyytyväiseen parisuhteeseen ja tätä kautta tietysti upeaan arkeen. 



Kutsutut upeat naiset saapuivat paikalle yksi kerrallaan. Kynttilät, ruusunlehdet, hiljaisuus täyttivät talon. Vain ihana rauhallinen musiikki ja takkatulen ääni toivat taustahelinää. Piirin keskellä oli feminiinienergiaa tuovia patsaita. Ennen siskopiiriin istumista jokainen toivotettiin tervetulleeksi ihanalla jumalatar-rituaalilla. 11 naisen seksuaali- ja rakkausenergia täytti huoneen.

Millainen Yoni sinulla on? Mitä kehossasi tapahtuu kun saat orgasmin? Tiedätkö, että voit saada orgasmin monesta kohtaa kehoasi? Onko pimppisi kokenut jotain traumoja, onko sitä satutettu? 



Ihana ystäväni Enni kertoi minulle ennen sacred vagina illan alkua oivaltaneensa, että hänen äitinsähän on synnyttänyt hänen kohtunsa ja munasolunsa, josta taas Ennin lapset ovat saaneet alkunsa. Enni taas on synnyttänyt tyttärensä kohdun ja munasarjat, josta taas joskus saavat alkunsa hänen lapsenlapsensa. En ole ikinä itse asiaa noin ajatellut, ihana oivallus! Siksi myös maatuska pääsi siskopiirin keskelle, koska se kuvaa hyvin tätä suvun jatkumoa.

Kaikki mitä siskopiirissä puhuimme, jäi piiriin. Luottamus siskoihin on suuri, vaikka olimme osan kanssa aivan uusia tuttavuuksia. Luottamuksesta ei tarvitse edes puhua, se on siskojen kesken itsestäänselvyys. Puhuimme illan aikana vaginan pyhyydestä, naiseudesta, sisterhoodista ja anatomiastamme. Pyhä pacha mama (äitimaa) patsas kiersi puhujalta toiselle tuoden rakkautta ja rohkeutta jokaisen puheenvuoroihin. Vuodatimme kyyneleitä, avoimme sydäntämme toisillemme ja kerroimme asioita, joita emme olleet koskaan ennen sanoneet ääneen. Lisäksi muun muassa tanssimme ja ihastelimme toistemme upeita vartaloita. Illan pääteeksi saunoimme ja muovailimme itsellemme savesta muistoksi omat pyhät vulvat. 



Kotiläksy jokaiselle naiselle. Ota peili ja katso rohkeasti omaa vulvaasi. Se on sinun! Opi rakastamaan sitä, arvosta sitä, tutustu siihen kunnolla. Sillä se on sinun oma ihana upea Yonisi!! Löydätkö klitoriksesi, entäpä virtsaputkesi suun? 

Anatomian oppitunti tulossa lähiaikoina!

PS. Minut voi bongata uusimasta Anna-lehdestä nakuilemassa upealla Vapaa Nainen -kurssilla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti